USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі судитимуть банду “чорних ріелторів”, які заволоділи квартирами на понад 2 мільйони, – ФОТО

У Запоріжжі судитимуть банду “чорних ріелторів”, які заволоділи квартирами на понад 2 мільйони, – ФОТО

До суду направлений обвинувальний акт щодо шахраїв, які підробляли документи на право власності та привласнювали квартири у Запоріжжі.

Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

За даними слідства, три місцеві мешканці, двоє з яких – колишні працівники агентств із нерухомості, об’єднались у злочинне угруповання та розробили злочинну схему незаконного заволодіння квартирами містян. 

Спочатку зловмисники підшукували на території Запоріжжя об’єкти нерухомості, власники яких є одинокі люди, що зловживають алкоголем або тривалий час відсутні за місцем проживання, чи взагалі померли та не мають спадкоємців. Потім із використанням підроблених правовстановлюючих документів переоформляли цю нерухомість на одного з членів угруповання та продавали добросовісним набувачам. 

У такий спосіб шахраям вдалось заволодіти двома квартирами на загальну суму понад 2 мільйони гривень, при спробі переоформити ще дві вони були викриті правоохоронцями. 

Зловмисникам інкримінують заволодіння чужим майном (шахрайство), вчинене у великих розмірах, підроблення документів та легалізацію майна, одержаного злочинним шляхом (ч. 4 ст. 190, ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст. 358, ч. 3 ст. 209 КК України).

У Запоріжжі сталася велика пожежа на складі з насінням соняшника, – ФОТО


Читайте також:

У Запорізькому районі на смерть збили жінку: водій втік з місця ДТП, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0