USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі близьке оточення екс-«смотрящего» Анісімова отримає 600 тисяч гривень за розчищення балки

У Запоріжжі близьке оточення екс-«смотрящего» Анісімова отримає 600 тисяч гривень за розчищення балки

Вознесенівська райадміністрація уклала договір з фізичною особою-підприємцем Юрієм Саніним про надання послуг з благоустрою території балки Алюмінієвої в Запоріжжі на 599 тисяч гривень. Про це повідомляє «Запорізький центр розслідувань» з посиланням на систему електронних закупівель ProZorro.

Згідно з укладеною угодою, приватний підприємець Юрій Санін до 1 листопада має надати відповідні послуги з благоустрою. Передбачається, що в балці, яка знаходиться біля Запорізького державного медичного університету та 6-ю міською клінічною лікарнею, спіляють 57 дерев різного діаметру (до 25 і до 80 см.). Ще в 1055-ти деревах повинні обрізати гілки. Додатково в балці планують обрізати кущі і дерева, а також вивезти сміття.

Конкурентами Юрія Саніна в згаданій тендерній процедурі з благоустрою балки Алюмінієвої були ТОВ «СК КомфортСервіс» і комунальне ремонтно-будівельне підприємство «Зеленбуд». Обидві організації зробили майже тотожні цінові пропозиції на аукціоні. Так, «Зеленбуд» запропонував за свої послуги 666 473,75 гривні, що нижче за стартову ціну аукціону на 25 копійок. ТОВ «СК КомфортСервіс» запропонувало 666 400 гривень. Про цю фірму повідомлялося, що її заснували порівняно недавно – в жовтні 2018 року. А її власницею стала Анастасія Фітіскіна, яка раніше розміщувала своє резюме для пошуку роботи мерчендайзером, нянею і асистентом.

Безпосередньо Юрій Санін зареєстрований підприємцем з 2014 року, а його основним видом діяльності є діяльність в сфері архітектури. Про це йдеться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань. У липні цього року підприємець також виграв тендер на послуги з технічного нагляду за виконанням будівельних робіт: йшлося про нагляд за реконструкцією будівлі комунального закладу «Запорізький обласний дитячий протитуберкульозний санаторій». У згаданому тендері були дешевші пропозиції від двох інших учасників, однак їх відхилили. Таким чином, Юрій Санін переміг в аукціоні з найбільшою пропозицією в ціні.

Зараз він також зазначений керівником і співзасновником ТОВ «Запоріжжя комунальне», де співвласником є ​​Дмитро Лобода. Останній є також співвласником іншої фірми – ТОВ «Запоріжпроект», до статутного фонду якого вніс 8,49 мільйонів гривень. Раніше фірма називалося «Мідас-буд». Її відносили до сфери впливу колишнього «смотрящего» в Запоріжжі Євгена Анісімова, якого в 2013 році затримали правоохоронці в рамках розслідування кримінальної справи за вимагання коштів.

Раніше ми вже писали, що в Алюмінієвій балці періодично можна спостерігати сміттєзвалища в різних місцях. Після того, як наші журналісти звернулися із запитом до райадміністрації, там заявили, що звалище усунули силами підрядної організації «Алекс і Алекс Будівельно-монтажна Група», але вже через тиждень тут не можна було помітити ні сліду від прибирання.

3

Команда ЗЕ2019-08-28 12:29:00
Детективы НАБУ завершили расследование относительно экс-главы Запорожской ОГА Константина Брыля, которого подозревают во внесение в декларацию недостоверной информации. Как ранее сообщалось, Брыль «забыл» указать в декларациях за 2016 и 2017 годы имущество на сумму 43 млн гривен. 27 августа экс-губернаторы и его адвокатам сообщили о завершении досудебного расследования. Надо отправить уголовное производство в суд к судье Волку. Пусть отвечает пока за грехи по декларации, потом ответит по закону о незаконном обогащении, за безпредел в Запорожской области, а потом мы подтянем и Антонеллу , директора автопредприятий дадут показания, как этот прохвост збагачувавсяна вымогательстве и фальсификации решениий конкурсной комиссии по вопросам победителей маршрутов на внутриобласном и пригородном сообщении.
Абориген2019-08-25 22:37:22
А куда не плюнь, в близкое окружение попадешь. Кстати, несколько раз проезжал мимо фонтанов пл. Поляка. Ни одного человека рядом не видел. Для чего их строили? Кому включают?
дмитрий2019-08-12 15:17:16
Я так и не понял из статьи, где связь что эти люди близкое окружение Анисимова?