USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі 350 людей продовжують розчищати дороги та тротуари, - ФОТО

У Запоріжжі 350 людей продовжують розчищати дороги та тротуари, - ФОТО

Головні дороги вже розчищені та посипані антиожеледними матеріалами, і шляховики перейшли до робіт на другорядних ділянках.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької міськради.

КП «ЕЛУАД», КП «Запоріжремсервіс» та інші комунальні служби продовжують працювати у вихідні. Працювали вони й уночі. Таке завдання на вчорашній нараді поставив комунальникам секретар міської ради Анатолій Куртєв. Вони прибирають дороги, тротуари, обробляють їх антиожеледними матеріалами.

Так КП «ЕЛУАД» задіяло вночі 64 одиниці техніки. Тільки в ніч із п’ятниці на суботу підприємство використало для обробки доріг, тротуарів 1649 тонн антиожеледної суміші, 29 тонн відсіву.

“Єлуадівці” продовжують працювати і сьогодні. Головні дороги вже розчищені та посипані антиожеледними матеріалами. Тепер шляховики працюють на другорядних ділянках.

На внутрішньоквартальних, прибудинкових територіях працює 23 одиниці техніки КП «Запоріжремсервіс». Місто прибирають робітники КП «Титан», КРВП «Зеленбуд». Працюють двірники керуючих компаній.

Приватні підприємства, малий та середній бізнес залучають техніку та працівників для прибирання, посипання закріплених територій.

Роботи проводяться у всіх районах міста. Зокрема, у Дніпровському районі працює 20 одиниць спеціальної техніки, 15 КП «ЕЛУАД» та 5 КП «Запоріжремсервіс». Задіяно 336 робітників. У Шевченківському районі – 27 одиниць техніки. Серед них 8 КП “ЕЛУАД”, 13 “Мотор Січ”, 2 НВК “Іскра”. Працює 349 людей.

Нагадаємо, у Запоріжжі місцева влада планує підвищити вартість проїзду у громадському транспорті. У мерії наголошують, що основною причиною необхідності дотації комунального підприємства є економічно необґрунтований тариф на перевезення пасажирів. А тому із 2022 року його планують підвищувати.

Читайте також:

Колишню керівницю Запорізького обласного центру служби крові підозрюють у продажі 270 літрів плазми

ДТП із групою підлітків в Запорізькій області: поліція розповіла подробиці

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0