USD: EUR:
... в Запорожье
В запорізьку лікарню чоловік доставив жінку з пораненням в шиї: поліція шукає злочинця, — ВІДЕО

В запорізьку лікарню чоловік доставив жінку з пораненням в шиї: поліція шукає злочинця, — ВІДЕО

Вчора, 24 березня, близько 8:20 ранку в 9-у міську лікарню невідомий чоловік доставив жінку з пораненням шиї, повідомляє прес-центр Нацполіції області.

Наразі жінка, яка представилась Поповою Катериною Леонідівною, знаходиться в лікарні у важкому стані. Жінка змогла розповісти правоохоронцям, що вона народилась в 1967 році та проживає за адресою м. Запоріжжя, вул.Щаслива, 7-46. Громадянин, який доставив потерпілу, назвався Ткаченко Кирило, після чого пішов з медичного закладу.

На даний час вживаються заходи щодо встановлення обставин ймовірного отримання жінкою тілесних ушкоджень, родичів і знайомих потерпілої, осіб, причетних до події, а також особи чоловіка, який доставив громадянку до лікарні.

“Звертаємось до усіх небайдужих громадян, якщо ви володієте інформацією щодо потерпілої або стали свідком ймовірного отримання тілесних ушкоджень жінкою чи впізнали чоловіка, зображеного на фото, прохаємо вас відгукнутись та звернутись до чергової частини Дніпровського відділу поліції, за телефонами: 050-560-55-16, 102 або в інший зручний для вас спосіб” – сказано на сайті Нацполіції.

Читайте також: На Запоріжжі минулої ночі підірвали банкомат, — ФОТО

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

0