USD: EUR:
... в Запорожье
В Запорізькому судноплавному шлюзі проведуть капітальний ремонт за мільйони гривень

В Запорізькому судноплавному шлюзі проведуть капітальний ремонт за мільйони гривень

Понад два десятки мільйонів гривень витратять на капітальний ремонт системи осушення камери Запорізького судноплавного шлюзу.

Тендер оголосило державне підприємство водних шляхів «Укрводшлях». Сумарна очікувана вартість робіт становить 21,437 млн грн. Планується демонтаж і заміна насосів, труб і кабелів, а також ремонтні роботи в службовому приміщенні. При виконанні робіт буде використано близько 15 т металу.

Аукціон призначений на 12 жовтня. Кінцевий термін подачі заявок — 11 жовтня. За умовами тендеру, ремонтні роботи необхідно завершити до кінця 2022 року.

За даними ДП «Укрводшлях», станом на 2020 рік технічний стан споруд, їх технічного обладнання та гідротехнічних конструкцій шлюзів Дніпровського каскаду (Київського, Канівського, Кам’янського та Каховського) оцінюється як «непридатне до нормальної експлуатації» або «аварійне».

Згідно з оцінкою підприємства, найскладніша ситуація торік була з проходженням на Каховському та Запорізьких шлюзах. Причина — великий річковий трафік і нездатність споруд швидко його обслужити.


Читайте також:

Запоріжанка здобула призове місце на чемпіонаті Європи з паратхеквондо

В Запоріжжі зачиняється парк динозаврів

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0