USD: EUR:
... в Запорожье
В запорізькому пансіонаті один пенсіонер зарізав іншого через пульт від телевізора: подробиці вбивства

В запорізькому пансіонаті один пенсіонер зарізав іншого через пульт від телевізора: подробиці вбивства

17 липня в пансіонаті для літніх людей сталося вбивство. Журналісти програми “Надзвичайні новини” розповіли подробиці.

17 липня, в геріатричному центрі в Комунарському районі міста між двома пенсіонерами сталася сварка, яка закінчилася різаниною. Обидва чоловіка мали інвалідність та пересувалися на візку. 74-річний Володимир та 75-річний Олександр жили в одній кімнаті півроку і раніше ніколи не конфліктували.

Олександр є доктором наук і професором, викладав в одному з ВУЗів економіку. Саме він став головним підозрюваним у вбивстві сусіда по кімнаті. Мертвого Володимира вранці виявила медсестра. Експерти стверджують, що смерть чоловіка настала за 8 годин до ранкового обходу. Всю ніч в кімнаті поруч з трупом знаходився його сусід Олександр.

Виявилося, що між ними розгорівся конфлікт через пульта від телевізора. За словами підозрюваного, він захищався – саме Володимир першим напав на нього з ножем.

В якості запобіжного заходу літньому зловмисникові суд обрав домашній арешт – він повернеться в геріатричний пансіонат. За вбивство сусіда по кімнаті йому загрожує позбавлення волі строком до 15 років.

Читайте також: В Запоріжжі на проспекті руйнується будинок: тріщини завширшки з два пальці, — ФОТО

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

1

Оборзеватель2020-07-24 18:15:31
Когда же Вальцмана мы увидим на крючке у правосудия? Почему до сих пор не задержали преступную группировку во главе с Порошенко? Эти по мелочи не работают, эти обворовывают целый народ и государство. Да и их предшественников давно пора было уже на каторгу отправить.