USD: EUR:
... в Запорожье
В Запорізькій області сталася ДТП: загинуло четверо людей, четверо постраждали, - ФОТО

В Запорізькій області сталася ДТП: загинуло четверо людей, четверо постраждали, - ФОТО

У Мелітопольському районі водій легковика виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з іншим авто.

В результаті аварії чотири людини загинули, чотири – госпіталізовані до лікарні. Відкрито кримінальне провадження, повідомляє ГУНП в Запорізькій області.

8 вересня близько 01:30 до Мелітопольського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з постраждалими на 403 км автошляху «Харків-Симферополь».

Поліцейськими попередньо встановлено, що водій автомобіля «Fiat Doblo» виїхав на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ-2104», що рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок аварії водій автомобіля «ВАЗ», мешканець Мелітопольського району 1983 року народження, та його дві пасажирки, мешканка Мелітопольського району, 1953 року народження, та громадянка Турції 1963 року народження, померли на місці події. Водій автомобіля «Фіат», військовослужбовець 1984 року народження, був доставлений до лікарні, де від отриманих травм помер.

Чотири пасажири автомобіля «ВАЗ» – двоє малолітніх дітей, мешканці Мелітопольського району 2010 та 2011 років народження, та двоє громадян Турції, жінки 1972 та 1982 років народження, госпіталізовані до лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Запорізькій області у ДТП загинув водій мопеду, – ФОТО

0