USD: EUR:
... в Запорожье
В Запорізькій області під суд піде угрупування, у якого влітку вилучили наркотиків на 20 мільйонів гривень

В Запорізькій області під суд піде угрупування, у якого влітку вилучили наркотиків на 20 мільйонів гривень

Прес-центр Національної поліції області повідомляє про закінчення досудового розслідування над групою, яка займалася вирощуванням та розповсюдженням марихуани.

У січні було закінчено досудове розслідування 12 епізодів злочинів, які пов’язані з виробництвом, виготовленням та розповсюдженням наркотиків та незаконним поводженням зі зброєю угрупуванням, яке “накрили” влітку минулого року.

Зловмисники  упродовж останніх двох років на території Запоріжжя та області займались вирощуванням відбірних видів рослин коноплі, а також постачанням, виготовленням, зберіганням та збутом вже готової марихуани. Збут наркотичного засобу здійснювалася тільки довіреним особам. Фігуранти постійно змінювали місця збуту та номери мобільних телефонів, а місця вирощування коноплі були відомі тільки організаторам.

Незаконний щомісячний прибуток групи становив близько півтора-два мільйони гривень. Вартість вилученої марихуани сягає більше 20 мільйонів гривень.

Під час обшуків було вилучено понад 100 кілограмів марихуани, пістолет «ПМ» калібру 9 мм з двома магазинами, граната «РГД» із запалом УЗРГМ-2, набої різних калібрів, електронні ваги та інші речові докази.

Найсуворіша санкція статей передбачає до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте також: Запорізький митник вимагав 15 тисяч хабара: йому повідомили про підозру

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

1

Микола питерский2020-02-05 13:02:34
На дачах и в селах ни овощи, ни фрукты почему-то почти не растут, а отборные виды растений-пожалуйста.