USD: EUR:
... в Запорожье
В Запорізькій області патологоанатома звинуватили у хабарництві за поховання померлого від COVID-19

В Запорізькій області патологоанатома звинуватили у хабарництві за поховання померлого від COVID-19

У Бердянську активісти громадської організації повідомили та вимагають розслідування випадку хабарництва медичного працівника.

На депутатський день, 25 січня, прийшла делегація громадської організації “Бердянці”, яка висунула обвинувачення до патологоанатома міської лікарні Володимира Онищенка у вимаганні грошей від родичів померлих, повідомляє ПроБердянськ.

Раніше у соцмережі опублікували пост, в якому розповіли, що лікар Онищенко неодноразово вимагав 1000 гривень за те, аби родичі мали можливість поховати померлого від COVID-19 у відкритій труні.

За словами активістів, їхнє звернення до поліції залишилося без відповіді. Секретар Бердянської міської ради Олександр Свідло рекомендував постраждалим від таких дій написати на його ім’я відкрите звернення, після чого від імені міської ради буде направлено заяву до правоохоронних органів.

За інформацією Брд24, в БТМО з даного приводу триває розслідування. Головний лікар територіального медичного об’єднання Дмитро Єгоров обіцяв надати інформацію з приводу розслідування найближчим часом.


Читайте також:

Через низку “замінувань” в Запоріжжі нацгвардійці патрулюватимуть поблизу шкіл

У ДТП під Запоріжжям, де перекинувся легковик, загинула 20-річна дівчина, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0