USD: EUR:
... в Запорожье
В Запорізькій області окупаційна влада «націоналізує» санаторії аби там реабілітувати військових рф

В Запорізькій області окупаційна влада «націоналізує» санаторії аби там реабілітувати військових рф

Окупанти планують перепрофілювати колишню територію курорту виключно під потреби російської армії. Власникам «безхазяйного» майна дали три доби на те, щоб заявити свої права на майно.

Про це повідомляє телеграм-канал «Бердянськ сьогодні».

Нещодавно до окупованого Бердянська приїхав партійний керівників «єдиної Росії» і заявили, що вони вирішили створити в курортному місті умови для реабілітації військових Росії та членів їхніх сімей.

Розміщувати росіян вони планують на території комплексу групи санаторіїв Курорту Бердянськ. Враховуючи те, що така база зможе прийняти одночасно тисячі осіб її будуть ретельно охороняти.

Попередньо, керівником цього напрямку окупанти призначили місцевого колаборанта Миколу Мірошниченка.

Водночас «адміністрація» окупантів опублікувала перелік «безхазяйного» майна, яке планують «націоналізувати». У переліку: майже 200 житлових будинків й квартир у Токмаку та інших населених пунктах, майно агрофірм та фермерських господарств, понад 100 автомобілів та більш як 50 баз відпочинку та готельних комплексів прибережних населених пунктів.

Окупанти дали власникам три дні на те, щоб заявити свої права на майно. Для цього потрібно особисто звернутись у військову адміністрацію у Мелітополі з документами, що підтверджують їх право власності.

У Бердянську окупанти визнали безхазяйними: ТОВ «Нова Хортиця», готель-ресторан «Арле», ТОВ «Бердянський завод ЗБК», ПрАТ «Південгідромаш», готельний комплекс «Mauer Hotel», готелі «Міраж», «Холін Холл», «Griboff», «Fiesta», «Villa Leto»», «Ніка», «Блакитний берег», «Siesta», «Костянтин», «Брістоль», «Sun City», «На Азові», «Sunday», а також мініготель «У центрі Бердянська», санаторій «Нафтохімік України», вілла «Азов», готельний комплекс «Lazurnaya 2» та готельні будинки «Елітний відпочинок», «Villa Bavaria» й «Bonjour Life».

Переконували, що рф не є їхнім ворогом: мешканців Запорізької області підозрюють у співпраці з окупантами.

Читайте також:

У Запорізькій області російські окупанти створюють «народне ополчення» та «добровольчі молодіжні дружини».

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлahttps://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0