USD: EUR:
... в Запорожье
В Запорізькій області директорка школи підписала акти приймання робіт за недовиконаний ремонт

В Запорізькій області директорка школи підписала акти приймання робіт за недовиконаний ремонт

В Гуляйполі директорка школи заплатила підряднику гроші за ремонт, який був зроблений не до кінця.

Встановлено, що в грудні 2017 року директорка одного з навчальних закладів Гуляйпільського району, за попередньою змовою (особи у ході розслідування встановлені не були), підписала акти приймання виконаних у навчальному закладі будівельних робіт. При цьому директорка достовірно знала, що будівельні роботи були виконані не в повному обсязі.

У подальшому підрядній організації були незаконно перераховані бюджетні кошти в сумі 458 663,17 грн., що завдало учбовому закладу майнову шкоду у великих розмірах.

Директорці учбового закладу повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.191 КК України (розтрата чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинена за попередньою змовою групою осіб, у великих розмірах), а також за ч.ч. 1,2 ст. 366 КК України (складання та видача службовою особою завідомо неправдивого офіційного документа, що спричинило тяжкі наслідки (службове підроблення).

За вказані злочини передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте також: У Запорізькій області п’яний водій намагався підкупити поліцейського

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

0