USD: EUR:
... в Запорожье
В Запорізькій області чоловік вивозив вкрадені продукти на вантажівці, — ФОТО

В Запорізькій області чоловік вивозив вкрадені продукти на вантажівці, — ФОТО

22 жовтня в Запорізькій області поліцейські затримали чоловіка, який скоїв крадіжку в одному з магазинів у селі Воскресенка на загальну суму 100 тисяч гривень.

Зловмисник проник до магазину близько 4-ї ранку. Продуктів було вкрадено так багато, що чоловік їх вивозив на заздалегідь підготовленій вантажівці. Сума збитку сягає 100 тисяч гривень.

Працівники поліції провели опертивно-розшукові заходи та встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий мешканець Мелітополя. На даний час слідчим вирішується питання про обрання стосовно нього запобіжного заходу.

Продукти було знайдено у той же день в одному з гаражів у кооперативі Мелітополя. Викрадене майно було повернуто власнику.

Наразі проводиться комплекс слідчо-оперативних заходів, спрямованих на причетність зловмисника до аналогічних корисливих злочинів на території Запорізької області. Кримінальне провадження відкрито за ознаками ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка). Санкція за цією статтею передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Читайте також: У Запоріжжі “замінували” облраду та лікарню: поліція перевіряє анонімне повідомлення

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

0