USD: EUR:
... в Запорожье
В Запорізькій області чоловік, що вкрав машину, потрапив на ній в ДТП

В Запорізькій області чоловік, що вкрав машину, потрапив на ній в ДТП

ГУНП повідомляє про затримання чоловіка 1982 року народження за те, що він побив свого знайомого, вкрав його авто та потрапив на ньому в аварію

Інцидент стався вчора, 5 серпня, ввечері. До Запорізького відділення поліції звернувся запоріжець, який розказав, що в селі Мар’ївка його знайомий під час раптово виниклої сварки побив його і заволодів автомобілем «Лексус».

Потерпілий надав прикмети зловмисника. Незабаром вкрадений автомобіль виявили в кюветі біля села Канівське Запорізького району. Порушник, який, тікаючи, не впорався з керуванням та з’їхав в кювет, переховувався на узбіччі. Поліцейські розшукали його і доставили у відділення поліції.
Підозрюваний 1982 року народження затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без. Крім того, вирішується питання про складання адміністративного протоколу за ст. 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів). Триває досудове розслідування.

0