USD: EUR:
... в Запорожье
В Запорізькій області 13-річну дівчину, яка зникла, знайшли вдома у її 14-річного хлопця

В Запорізькій області 13-річну дівчину, яка зникла, знайшли вдома у її 14-річного хлопця

У Вільнянському районі мати заявила про те, що зникла її неповнолітня дитина. Правоохоронці оперативно розшукали дівчину.

Інцидент стався вчора, 16 лютого. О пів на одинадцяту вечора жінка звернулася до поліції та заявила, що її 13-річна донька зникла близько 19-ї. Правоохоронці почали пошуки.

Правоохоронці з’ясували, що дівчинка має стосунки з хлопцем на рік старшим та припустили, що вона може перебувати саме у нього.

Поліцейські встановили адресу його мешкання та після двох годин розшуку безвісти зниклої дівчинки знайшли неповнолітню за домашньою адресою її хлопця.

Дитину привезли додому та передали матері. Відносно неповнолітньої правопорушень та злочинів скоєно не було. Ювенальні поліцейські з матір’ю та донькою провели профілактичну бесіду для запобігання повторенню аналогічних ситуацій.

Мати неповнолітньої дівчинки, жінку 1990 року народження притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. 


Читайте також:

Знайшли мертвим мешканця Запорізької області, який зник чотири місяці тому

Пропонував 50 євро, потім збільшив до 200: у поліції розповіли подробиці з хабарем патрульним

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

Да уж...2022-02-19 12:29:44
Маме всего 31 год,а дочке 14,которая уже наверняка спит и ночует у парня,так и бабушкой можно молодой стать...