USD: EUR:
... в Запорожье
В Запоріжжі суд розглянув справу про продаж скотчу під час локдауну

В Запоріжжі суд розглянув справу про продаж скотчу під час локдауну

Суддя Шевченківського районного суду розглянув справу, в якій мова йде про продаж заборонених товарів під час січневого локдауну.

У супермаркеті “АТБ” на вулиці Чарівній поліцейські помітили, що керівництво магазину не контролювала реалізацію товару, пише “Забор”. Так, покупниці продали пару шкарпеток і три скотчі з позначкою “онлайн-замовлення”. У поліції заявили, що цей товар не входить в список дозволених продуктів постановою Кабміну.

Заступниця керівника магазином в суді свою вину заперечувала, і зазначила, що в протоколі немає даних про свідка, хоча матеріали справи містять її письмові пояснення. Так, свідок, яка вказана в протоколі, в письмових поясненнях розповіла, що вона зайшла в “АТБ”, взяла шкарпетки і скотч з полиць, які були закриті стрічками, після чого пішла на касу, де їй ці товари пробили. Сама ж адміністраторка заявила, що в момент складання протоколу крім неї і двох поліцейських більше нікого не було.

Жінка попросила викликати в суд свідка і допитати її, але вона в суд так і не з’явилася, хоча повістку отримувала. За підсумком суд зазначив, що не може прийняти пояснення свідка, тому що в протоколі про неї немає відомостей, а в суд вона не прийшла. Також, факт того, що пояснення поліція відбирала у правопорушниці і свідка в один і той же час, свідчить на користь адміністратора магазину.

Так, як інших доказів порушення немає, суд закрив справу через відсутність складу адміністративного порушення.


Читайте також:

Погрожував пістолетом: в нічному супермаркеті у Запоріжжі побилися підлітки, — ВІДЕО

У Запоріжжі збільшиться вартість проїзду у громадському транспорті

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0