USD: EUR:
... в Запорожье
В Запоріжжі спеціальна комісія визначатиме споживачів, яким відключатимуть опалення

В Запоріжжі спеціальна комісія визначатиме споживачів, яким відключатимуть опалення

В проєкті рішень міськвиконкому повідомляється про створення постійно діючої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від централізованого опалення та постачання гарячої води.

Мова йдеться не про окремих споживачів-боржників, а про відключення окремих житлових будинків. Однак при цьому комісія зможе приймати рішення про відключення тільки при наявності письмової заяви співвласників квартир з аргументацією, наприклад, при намірі поставити індивідуальне або автономне опалення, гаряче водопостачання.

Цим же проектом рішення міськвиконкому ліквідуються постійно діючі районні міжвідомчі комісії, які займалися цими питаннями раніше.

До складу комісії увійшов заступник мера з питань ЖКГ, голова департаменту з питань ЖКГ, представники «Тепломереж», «Запоріжгазу» і «Водоканалу», чиновники з охорони культурної спадщини, інспектори екологічного контролю, чиновники з цивільного захисту населення і Держпродспоживслужби.


Читайте також:

У Запорізькій області зупинили продаж тонни «нітратних» динь

У Запоріжжі цілодобово будують новий міст на Бабурку: що вже зроблено, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

Олег2020-09-03 17:07:25
Интересно ,а какую взятку нужно будет давать за отключение от центрального и подключение к индивидуальному(домовому)отоплению?