USD: EUR:
... в Запорожье
В Запоріжжі службова собака знайшла зниклого підлітка

В Запоріжжі службова собака знайшла зниклого підлітка

До правоохоронців 13 травня звернулася мешканка Запоріжжя із заявою про зниклого сина. Поліцейські залучили до пошуків службових собак.

Мати повідомила, що син раніше не відлучався з дому без відома, а сімейних конфліктів, які могли б призвести до втечі, не відбувалося. Також з’ясувалося, що при собі хлопець не мав мобільного телефону.

При проведенні пошукових заходів, були оглянуті особисті речі хлопчика і службові собаки взяли слід безпосередньо з квартири.  Одна з них, на прізвисько Бая, яку навчає молодший інспектор-кінолог Ігор Халаїм, спрямувала правоохоронців до вулиці Бородинської в бік Великого Лугу. Пройшовши майже два кілометри, собака привела правоохоронців прямо до підлітка,  який прогулювався містом.

Злочинів чи правопорушень відносно дитини скоєно не було. Працівниками ювенальної превенції з неповнолітнім та його батьками проведено профілактичну бесіду.

Читайте також: Вихованка бердянської школи-інтернату разом з друзями намагалася втекти в Приморськ

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

2

Олег2020-05-14 16:17:27
Так тож при злочинний влади клятих комуняк было.))) Не путайте. Это Вам не это.
Читатель2020-05-14 14:52:07
Вы блин вообще долбанулись, пятнадцатилетнего подростка розыскивать с собакой? Может парень какой то недоразвитый? Я с 11 лет ездил по всему Запорожью один(кинотеатры, магазин "Юный техник", Малый рынок, универмаги "Украина" и "Правобережный", магазины "Чемпион" и "Динамо") живя на Бабурке, и мобильных телефонов тогда не было, и домашнего телефона тоже. Родителям всегда говорил куда и с какой целью я направляюсь.