USD: EUR:
... в Запорожье
В Запоріжжі пропонують перейменувати вулицю на честь колишнього директора ЗАЗ: містян запрошують до обговорення

В Запоріжжі пропонують перейменувати вулицю на честь колишнього директора ЗАЗ: містян запрошують до обговорення

Мешканців Комунарського району запрошують на громадське обговорення щодо перейменування вулиці Північнокільцевої.

Районна адміністрація Запорізької міської ради по Комунарському повідомляє про проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиці Північнокільцевої на вулицю Кравчуна Степана Івановича. Громадське обговорення буде проводитись у формі електронної консультації, зборів, зустрічей.

Строк подання пропозицій та зауважень з 5 липня і триватиме до 5 серпня включно. Результати громадських обговорень будуть оприлюднені після 9 серпня на сайті Запорізької міськради.

Адміністрація запрошує містян до обговорення щодо підтримки перейменування вулиці Північнокільцевої на вулицю Кравчуна Степана Івановича, таким чином увічнивши його значний особистий внесок в соціально-економічний розвиток міста Запоріжжя.

Степан Іванович Кравчун – почесний громадянин Запоріжжя. З 1983 року по 1996 рік був генеральним директором Запорізького автомобільного заводу. Він брав участь у налагодженні серійного випуску автомобіля “Таврія”. Зробив великий внесок у розвиток підприємства, благоустрій міста, в тому числі й у розвиток Комунарського району.


Читайте також:

У Запоріжжі оштрафували власників авто, які паркували свої машини на дитячому майданчику

У Запоріжжі пограбували та побили жінку, яку вистежили біля банкомату, – ФОТО, ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

6

Микола Михайловыч.2021-07-12 13:44:00
Я за переименование. Северокольцевая это ни о чем и ни о ком в названии не усматривается никакого смысла обычно в большинстве случаев улицы называют именами людей заслуживающих этого а Степан Кравчун достоин этого и я думаю что жители Южного микрорайона и работники ЗАЗа будут согласны с этим. ( В клавиатуре не работает запятая прошу прощения)
Алекс2021-07-10 13:45:00
Я противи(человека не знаю может хороший ,но я против)
ЗП2021-07-09 17:13:35
А улицу Победы хотели переименовать на улицу Степана Бандеры,хорошо вовремя одумались.
Валентин2021-07-09 14:59:20
Люди которые предлагают переименовать улицу просто хотят показать что они работают, в районе много мест которые нужно привезти в порядок, где можно с пользой использовать деньги, прав гость, память не название. Скажите кто помнит Чумаченко, Магара, Сытого.... и не нужно создавать проблемы людям.
горожанин2021-07-09 10:49:26
Та скоро по 2-му разу переименуют, т.к. на большее не способны.
гость2021-07-09 10:38:40
При всем уважении к памяти - прекратите эти переименования! людям потом переделывать, и небесплатно, горы документов. Ну поставьте бюст, повесьте памятную доску, сделайте портрет во весь рост на торце многоэтажки, но прекратите переименовывать улицы!