USD: EUR:
... в Запорожье
В Запоріжжі презентують масштабний проєкт, який розповідатиме про мікрорайони

В Запоріжжі презентують масштабний проєкт, який розповідатиме про мікрорайони

Днями в Запоріжжі стартуватиме історичний проєкт про мікрорайони.

18 червня о 12:00 у Туристичному інформаційному центрі Запоріжжя проведуть презентацію проєкту «Запоріжжя. Мікрорайони», який започатковують департамент культури і туризму Запорізької міської ради, Запорізька обласна організація Національної спілки архітекторів України та Музей архітектури Запоріжжя.

“Запоріжжя. Мікрорайони” стане першим комплексним дослідженням мікрорайонного будівництва, що тривало з кінця 1950-х і ще майже пів століття. Попри те, що це великий період в історії містобудування, нам майже нічого не відомо про його творців і їхні оригінальні задуми. Реалізація проєкту дозволить представити історію формування житлових масивів, розкриє їхню роль у розвитку міської культури та побуту, у зростанні стандартів життя” — повідомляють організатори. “Запрошуємо усіх охочих долучитися до зустрічі, під час якої ми розкажемо про ідею, мету і значення цього масштабного проєкту для нашого міста. Ви дізнаєтесь якими будуть етапи реалізації проєкту, а також у якому форматі ми представимо отримані результати для широкого загалу”.


Читайте також:

У Запоріжжі відбудеться «Фестиваль сім’ї»

У Запоріжжі підприємець розстріляв чоловіків, які розгромили його магазин, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

3

Байден2021-06-18 05:27:03
Шо ты ляля скыглышь, шавка.
Ляля2021-06-17 01:25:55
Коммунисты ничего не строили,это запорожские казаки выстроили запорожский край,не знаешь историю,не лезь,глупец.Слава Запорожью- второй столице Украины!
Местный2021-06-16 21:29:57
Должны рассказать, что всё это бандера построил. Иначе коммунистическая пропаганда получится. Интересно, какие аргументы придумают, почему прекратили строить?