USD: EUR:
... в Запорожье
В Запоріжжі намагалися пограбувати банкомат

В Запоріжжі намагалися пограбувати банкомат

Прес-служба ГУНП в Запорізькій області розповіла про невдалу спробу пограбування банкомату в одному з відділень банку в Олександрівському районі.

Вчора, 6 жовтня, до поліції надійшло повідомлення від полісмена, який на той момент був не при виконанні обов’язків, про двох підозрілих чоловіків біля одного з відділень банку по проспекту Соборному.

Прибулі на місце події поліцейські встановили, що двоє чоловіків, розбивши вікно, проникли до приміщення відділення одного з банків, де знаходився банкомат, та намагались скоїти крадіжку. 

Поліцейський, який почув як розбилося скло, пішов до відділення банку. Саме в цей час спрацювала сигналізація та правопорушники почали тікати. Працівник поліції побачив чоловіків, які бігли в його бік та спробував самотужки їх затримати, проте вони сіли в автомобіль й поїхали. Правоохоронець надав свідчення, прикмети одного із підозрюваних та марку, модель й державний знак зниклого транспортного засобу.

Впродовж години патрульні поліцейські по вулиці Північне шосе в місті Запоріжжя зупинили автомобіль «Ауді», схожий за описом. В салоні автівки перебувало двоє чоловіків, яких доставили до відділення поліції для встановлення обставин події.

Раніше судимого мешканця Дніпропетровської області 1988 року народження затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Причетність іншого громадянина 1991 року народження до скоєння злочину встановлюється.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.15 (замах на злочин), ч.5 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Читайте також: В Запоріжжі поліцейські розшукали зниклого підлітка

0