USD: EUR:
... в Запорожье
В Запоріжжі на проспекті молодик вдарив та пограбував пенсіонерку

В Запоріжжі на проспекті молодик вдарив та пограбував пенсіонерку

Минулої п’ятниці, 19 червня, на проспекті Соборному чоловік вдарив по голові жінку, вкравши у неї сумку з особистими речами та грошима.

Жінка сама заявила про скоєний на неї близько 12-ї дня напад. Вона описала нападника, після чого патрульні передали орієнтування іншим екіпажам. Згодом, на вулиці Першотравневій патрульні помітили чоловіка, що був схожий за описом. Під час поверхневого обшуку у чоловіка знайшли грошові кошти того ж номіналу.

Під час спілкування з патрульними, ймовірний грабіжник зізнався в скоєному та показав місце, де залишив сумку потерпілої. Неподалік будинку 177, що на вулиці Гоголя, охоронці порядку виявили сумку з банківською карткою, ключами від квартири, пенсійним посвідченням та гаманцем. Заявниця впізнала свої речі та кривдника.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж поєднаний з насильством або вчинений повторно) КК України. Чоловік мав судимість за вчинення аналогічного злочину.

Читайте також: Стали відомі подробиці лобового ДТП на греблі ДніпроГЕСу в Запоріжжі

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

3

Марго2020-06-24 16:10:06
Зачем такой твари его морду закрывать....нужно чтоб все видели... Может чей то знакомый..
Алекс2020-06-23 18:32:01
Ну и какого хера этой твари лицо закрыли?
Доброзичливець2020-06-22 16:28:08
Не АТОшник случаем? Последнее время таке часто бывает, то мосты минируют, то в детей стреляют, то на людей нападают и избивают, причём делают они это совершенно безнаказанно! Им можно всё! Твоя тут не стояло, а їхнє було чуть раніше!