USD: EUR:
... в Запорожье
В Запоріжжі можуть переглянути графік роботи ресторанів та кафе

В Запоріжжі можуть переглянути графік роботи ресторанів та кафе

Під час вчорашньої протестної акції запорізьких рестораторів, до мітингувальників вийшов та звернувся голова ЗОДА Віталій Боговін.

— Звертаю Вашу увагу на статистику. Цифри жахливі! Захворіло понад 15 тисяч мешканців області! Кожного дня помирають люди! На сьогодні в області 151 летальний випадок. Рівно місяць тому було зафіксовано 5172 підтверджені випадки захворювання на коронавірус. А сьогодні – 15 285! Вдумайтесь в цю цифру! Близько 10 000 хворих лише за місяць! Більшість з них в Запоріжжі! На наших очах Запорізька область за два місяці перейшла із «зеленої» до «помаранчевої» зони. А міста Запоріжжя та Мелітополь, взагалі, потрапили до «червоної». Обласна влада робить все можливе, аби зменшити поширення коронавірусу. Нам треба виграти час! Ваші вимоги будуть ретельно опрацьовані на засіданні регіональної комісії ТЕБ НС.

Регіональна комісія надає власні пропозиції щодо карантинних обмежень на своїй території на розгляд державної комісії ТЕБ НС. Зокрема, чергове засідання комісії відбудеться найближчими днями, де буде запропоновано переглянути карантинні обмеження діяльності закладів громадського харчування та закладів середньої освіти.


Читайте також:

Кількість “карантинних” порушень в Запорізькій області зросла

В Запоріжжі змінили схему руху тролейбусу №14

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

2

ресторатор2020-11-12 16:03:00
Пусть работают кафе и рестораны, быстрее произойдет естественный отбор.
Гость2020-11-12 15:14:28
Им все равно, что численность заболевших растет. Для них главное нажива.