USD: EUR:
... в Запорожье
В Запоріжжі чоловікові бризнули в обличчя балончиком та пограбували: грабіжника спіймали менш ніж за годину

В Запоріжжі чоловікові бризнули в обличчя балончиком та пограбували: грабіжника спіймали менш ніж за годину

Патрульні поліцейські розповіли про грабіж, який стався на вулиці Шкільній.

Вчора ввечері патрульні отримали виклик про грабіж на вулиці Шкільній. На місці потерпілий розповів інспекторам, що невідомі особи бризнули йому в обличчя газовим балончиком, побили та забрали сумку з особистими речами та телефонами.

Отримавши прикмети нападників, екіпажі патрульних розпочали пошуки. Схожого за описом громадянина охоронці порядку помітили на вулиці Українській. Чоловік побачив патрульне авто та кинувся навтьоки. Під час переслідування, порушник переліз через паркан та щось викинув на території дитячого садка. Патрульні наздогнали втікача та встановили, що він намагався позбутися телефона, який належить потерпілому.

На місце інспектори викликали слідчо-оперативну групу Олександрівського відділення поліції. Порушника затримано. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб) КК України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.


Читайте також:

На Запоріжжі чоловік порізав себе ножем прямо в залі суду

Суд оштрафував маршрутника на 17 тисяч за недотримання карантину

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0