USD: EUR:
... в Запорожье
В Запоріжжі чоловік наклав на себе руки, стрибнувши з вікна: він помер на руках у медиків

В Запоріжжі чоловік наклав на себе руки, стрибнувши з вікна: він помер на руках у медиків

У Запоріжжі місцевий мешканець покінчив із життям.

Центр екстреної медичної допомоги населенню повідомляє, що вчора, 10 листопада, в Запоріжжі 51-річний чоловік випав з четвертого поверху.

На місці події працювала 1 фельдшерська бригада. Постраждалий отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закриту травму живота, закритий перелом лівої гомілки, лівого плеча і був госпіталізований до лікарні.

Поліція розповіла, що під час проведення реанімаційних заходів він помер. Встановлено, що чоловік покінчив життя самогубством, вистрибнувши з вікна власної квартири, яка розташована на 4-му поверсі на вулиці Цегельній. Раніше неодноразово виказував наміри покінчити життям самогубством.


Читайте також:

Понад 11 тисяч мешканців Запорізької області вакцинувалися від коронавірусу за добу

У Запоріжжі поліція продовжує розшук колишнього головного лікаря обласної інфекційної лікарні: він не з’явився на допит

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

Скелет в шкафу2021-11-12 17:28:32
А ведь как скакал на майдане, как скакал ! Как предавался мечтам о скорой евроинтеграции : - Вот в Германии жизнь .... Работать не надо. С утра до вечера шампанское и трахаться, пока в глазах не потемнеет. И так каждый день ! - А когда ты был в Германии ? - Я не был, жена ездила ! И вот теперь -- мрак небытия, муки на раскалённой сковородке в аду, чередующиеся с омовением в котле с кипящей смолой ... Вот до чего довела жовто-блакытная укронацистская истерия ! ! !