USD: EUR:
... в Запорожье
В воскресенье в Запорожской области пройдут местные выборы

В воскресенье в Запорожской области пройдут местные выборы

В воскресенье, 29 апреля, в области пройдут первые выборы депутатов в семи объединенных территориальных громадах, передает пресс-служба Запорожского облсовета.

В перечень объединенных громад в Запорожской области, где состоятся первые выборы, вошли:

  • Новоукраинская сельская ОТГ (Бильмакский р-н);
  • Михайловская сельская ОТГ (Вольнянский р-н);
  • Мирненская поселковая ОТГ (Мелитопольский р-н);
  • Раздольская сельская ОТГ (Михайловский р-н);
  • Михайловская поселковая ОТГ (Михайловский р-н);
  • Александровская сельская ОТГ (Приазовский р-н);
  • Степановская-Первая сельская ОТГ (Приазовский р-н).

Кроме того, состоятся дополнительные выборы депутатов Водянского сельского совета Каменско-Днепровского района.

Избирательные участки откроются в 8:00 и будут работать до 20:00.

2

3

?2018-04-28 18:22:37
Откуда граматядин стильки заграничних слов повиччав? Може хто подсказав? ''''Може мер колхоза у якого нету шансов избраться бо заворовався земелькой и бздит шо ревизия при передаче доведе до турми?
?2018-04-28 18:18:38
А шо таке латафундисти?
Громадянин2018-04-28 17:31:53
Які "вибори" ОТГ? Які ОТГ? Що за бред. В цих адміністративно-територіальних одиницях НЕ СТВОРЕНО ЖОДНОЇ Територіальної Громади. Просто знищують старі приватні сільські ради та створюють нові ПАРИВАТНІ сільські ради. Доречі - всі сільські виборчі комісії в цих селах не конституційні, а є ПРИВАТНИМИ суб'єктами підприємницької діялюності. Реєстри виборців будуть від 2010 року в яких 30-40% виборців будуть вибувші та померлі люди. За кошти державного бюджету приватні бандитсьуі РДА напечатають достатньо бюлетнів і для виборців і для вкидання. Державні кошти на вибори, виділені ЦВК, до банківського рахунку виборчих комісій не дойдуть, а застрянуть на рахунках приватних РДА. Заде всім членам виборчих комісій голови сільрад на їх приватні рахунки в Ощадбанку перерахують до виборів і підчас виборів хабарі за фальсифікацію віборів. І як результат - переможуть тіж самі бандити, які роками знищували місцеве самоврядування. Доречі зараз ці сільради відмивають иільйони державних коштів на "ремонтах" та піарі своєї злочинної діяльності. Одним словом - знищують село і місцеве самоврядування. Як наслідок цих "виборів" - всі документи по паювання земель будуть знищені і земля громадян буде сконцентрована в руках земельних латифундистів, а потів продана закордоним баригам.