USD: EUR:
... в Запорожье
В Україні 96,5% померлих від COVID-19 не було вакциновано: нові дані МОЗ

В Україні 96,5% померлих від COVID-19 не було вакциновано: нові дані МОЗ

За даними Міністерства охорони здоров’я, у невакцинованих людей майже в 9 разів вищий ризик померти від COVID-19. За три місяці з серпня по жовтень в Україні 96,5% людей, які померли від коронавірусної інфекції, не було вакциновано.

У МОЗ вкотре акцентували на тому, що вакцина від COVID-19 захищає від тяжкого перебігу хвороби та смерті. Так, за попередні три місяці з 1 серпня до 31 жовтня 94,3% госпіталізованих пацієнтів, яким діагностували коронавірусну хворобу, не пройшли повний курс вакцинації. У відомстві зазначають, що у невакцинованих у 5 разів вищий за ризик госпіталізації від COVID-19.

Також у міністерстві уточнили, що вже 39,4% дорослих українців отримали щонайменше одну дозу антиковідної вакцини. Водночас повністю завершили курс 28% населення.

Що стосується окремих верств населення, у відомстві кажуть, що кожна третя людина у віці 60 років і більше отримала принаймні першу дозу та кожну четверту – дві дози. Серед освітян станом на 11 листопада першою дозою вакциновано 92%, а другою – 75%.


Читайте також:

Пішла з життя дівчина, яка під Запоріжжям у пожежі, що влаштував чоловік, отримала 52% опіків тіла

Пішов з життя відомий діяч Запоріжжя

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

лондон2021-11-17 14:17:26
Ну зачем брэхать!