USD: EUR:
... в Запорожье
Ремонт траси під загрозою: у Токмаку в автодорівцях розгледіли італійців

Ремонт траси під загрозою: у Токмаку в автодорівцях розгледіли італійців

Жителі Токмака у Запорізькій області не дають заселитися співробітникам одеської дорожньої фірми, яка виграла тендер на будівництво траси Василівка — Бердянськ. Місцеві розгледіли в особах одеситів італійців, і бояться поширення коронавірусу

Наприкінці лютого на Запоріжжі голосно стартувало будівництво траси Василівка — Бердянськ.

Для того, щоб встигнути побудувати нову автодорогу до початку курортного сезону, на об’єкт призначили дві підрядні організації: турецьку ONUR та одеську “Магістраль”.

Пару місяців тому керівництво “Магістралі” уклало з дирекцією Токмацького ковальсько-штампувального заводу (КШЗ) договір на розміщення та проживання співробітників автодорожньобудівельної фірми в заводському будинку приїжджих. Про це повідомляє Tolmak.ua.

Однак токмачани виступили проти заселення автодорівців. Жителі мікрорайону КШЗ, де розташований будинок приїжджих, розгледіли в обличчях деяких співробітників італійську зовнішність.

В одеській “Магістралі” запевняють, що ніяких італійців в компанії немає. Але це не зупиняє жителів Токмака, які побачили в приїжджих загрозу поширення коронавірусу.

Наскільки відомо, вчора токмачани не допустили заселення автодорівців і погрожують перекрити трасу, якщо співробітників одеської фірми все ж розмістять жити в мікрорайоні.


Читайте також:

Як на Запоріжжі за 600 мільйонів будують нову трасу в курортний Бердянськ, — ФОТОРЕПОРТАЖ

Де у Запоріжжі та області лежать пацієнти з підозрою на коронавірус

Отримуйте новини швидше за допомогою нашого Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

5

Одесситка2020-03-28 14:13:38
Ну, что за народ у нас ??? в любом приезжем им уже чудится угроза...да-а-а..не зря, говорят, что у страха велики глаза, особенно когда этот "страх" надуманный...
Иван2020-03-26 22:40:18
Так може то цыгани?))
Александр2020-03-26 11:53:18
Чушь. Это выброс.
Віталій2020-03-26 07:52:56
Дебіли! Подивіться на сам Токмак, зрозумієте чому!
Алеес2020-03-25 22:50:20
нормальные люди, хорошо работают. А паникёров необразованных хватает везде.