USD: EUR:
... в Запорожье
У Степногірську під час російського артбстрілу загинув електромонтер «Запоріжжяобленерго»

У Степногірську під час російського артбстрілу загинув електромонтер «Запоріжжяобленерго»

У селищі Степногірськ під час артилерійського обстрілу загинув електромонтер з обслуговування підстанцій Запорізьких високовольтних електромереж Віталій Баденко.

Про це повідомляє «Запоріжжяобленерго».

«На жаль, вчора ми втратили ще одного нашого колегу. Ввечері він просто вийшов до магазину, коли поруч розірвався ворожий снаряд. Два уламки потрапили у груди, – повідомили в обленерго. – Лікарі намагалися врятувати йому життя, але, на жаль, він помер у кареті «швидкої» дорогою до лікарні. Щиро співчуваємо рідним та близьким нашого загиблого товариша».

Як вже писав «Перший Запорізький», днем раніше у прифронтовому Оріхові під час російського обстрілу загинули двоє працівників районних електромереж – Дмитро Стариченко та Роман Мельник, які займалися відновленням пошкодженої лінії електропередач, ще двоє енергетиків – Максим Юрченко та Дмитро Рабаджиєв – отримали поранення.

Нагадаємо, що місто Оріхів та велика кількість інших населених пунктів підконтрольної Україні території Запорізької області щодня знаходяться під ворожими обстрілами.

Російські терористи масовано обстріляли Оріхів: зафіксовано 324 «прильоти», є поранені, – ФОТО, ВІДЕО


Читайте також:

Російські війська за добу обстріляли 19 населених пунктів Запорізької області

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0