USD: EUR:
... в Запорожье
В СІЗО у Запоріжжі відкрили VIP-камери, — ФОТО

В СІЗО у Запоріжжі відкрили VIP-камери, — ФОТО

Сьогодні, 31 травня, в Запорізькому слідчому ізоляторі пройшло відкриття платних камер.

До Запоріжжя для презентації камер з поліпшеними умовами завітав міністр юстицій України Денис Малюська. За словами Малюськи, проєкт впроваджується урядом з метою виключення корупційної складової при розподілі укладених по камерах і поліпшення умов тримання під вартою, пише Індустріалка.

«Ми бачимо, що в слідчих ізоляторах, як правило, вже обладнані камери «підвищеного комфорту.

При цьому, як з боку адміністрації штучно створюються умови для того, щоб ув’язнені та їх родини доплачували за певні «послуги», так і останні завжди вишукують способи поліпшити умови свого перебування у слідчому ізоляторі. Ми хочемо усунути цю корупційну складову.

Щоб зробити експеримент прозорим та уникнути зловживань, нами буде встановлена система відеоспостереження для моніторингу заповнюваності платної камери, що систематично буде звірятися з інформацією про наповнюваність спецрахунку слідчого ізолятора.

Тобто, якщо у камері знаходиться три ув’язнених, то і денна оплата має надійти за трьох осіб», — пояснив міністр юстиції.

Вартість оренди – 570 гривень з людини (камера розрахована на чотирьох), на тиждень – 1990 гривень і на місяць – 3410 гривень.

Читайте также: У Запорізькій області керівництво поліції закупило для БТРів старі шини замість нових, – ФОТО

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

3

Работа по найму.2020-06-05 00:30:48
В Украине коррупция просто непобедим!!! Везде и повсюду отмывают бабки! А простому народу, как и тем, кто в Сизо, от этого не легче,! Ну сделали Вип камеры и что? Кто в них должен сидеть?! Наши чиновники, управляющие взяточники, алигархи! Но мы их там никогда не увидим!!!!!
европеец2020-06-01 14:23:02
И это для того, чтобы встрять в нату и ЕС?! Не, я переобуваюсь!
задолбали2020-06-01 14:04:12
Да поместите туда уже всех гандонов и рекламщиков тоже!