USD: EUR:
... в Запорожье
В Пологівському районі через спеку обмежили рух транспорту для великовагових авто

В Пологівському районі через спеку обмежили рух транспорту для великовагових авто

В Запорізькій області діють обмеження руху для великовагових транспортних засобів фактичною масою понад 24 тонни та навантаженням на вісь 7 тони у денний час доби на період підвищення температури повітря більше 28 градусів.

Причиною таких вимушених заходів є висока температура повітря, яка призводить до нагрівання асфальтобетонного покриття до плюс 40-42 градусів,  внаслідок  якої конструкція дорожнього одягу автодоріг під впливом динамічних навантажень може різко втрачати несучу здатність. За  таких умов  рух великовагового транспорту  спричиняє  руйнування  дорожнього полотна.

На території  Пологівського району  встановлено  відповідні дорожні знаки та інформаційні таблички для інформування водіїв про обмеження руху та місця  для відстою  великовагових  автотранспортних засобів  на автомобільних дорогах загального користування  Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь (км 603, с. Кінські Роздори) та Т-04-01 Дніпро-Васильківка-Покровське-Гуляйполе-Токмак-Мелітополь (км 195, с. Ожерельне).

Читайте також: Запрацював сайт департаменту архітектури Запорізької міськради: яку інформацію там можуть знайти містяни

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

0