USD: EUR:
... в Запорожье
У поліції розповіли, скільки за рік у Запоріжжі та області сталося ДТП із загиблими, - ВІДЕО

У поліції розповіли, скільки за рік у Запоріжжі та області сталося ДТП із загиблими, - ВІДЕО

Статистика лякає і говорить про те, що третина аварій відбувається за участю пішоходів, які порушують правила дорожнього руху.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Запорізькій області.

Загалом з початку цього року на дорогах Запоріжжя та області зареєстровано 1140 ДТП із постраждалими. У цих аваріях травмовано 1435 громадян та 142 особи загинули.

Зі зазначеної кількості 408 ДТП (а це 35,8%) сталися за участю пішоходів. У них загинуло 62 пішоходи, а 388 отримали травми.

У поліції зазначають, що у зв’язку з раннім настанням вечірнього часу в зимовий період, а також погіршенням погодних умов з початку грудня вже було скоєно 8 фактів наїздів та пішоходів та велосипедистів, що рухалися узбіччям доріг без світловідбиваючих елементів або перетинали проїзну частину до невстановлених для цього місцях. Внаслідок аварій 5 людей загинули.

Нагадаємо, у Запоріжжі місцева влада планує підвищити вартість проїзду у громадському транспорті. У мерії наголошують, що основною причиною необхідності дотації комунального підприємства є економічно необґрунтований тариф на перевезення пасажирів. А тому із 2022 року його планують підвищувати.

Читайте також:

У запорізькій «Дубовці» побудують сучасний легкоатлетичний стадіон з гімнастичними залами

Із Запоріжжя відкривають ще один авіарейс до Греції: ціни

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0