USD: EUR:
... в Запорожье
В одній зі шкіл Запорізької області дітей замість масла годували фальсифікатом

В одній зі шкіл Запорізької області дітей замість масла годували фальсифікатом

Продукт повністю не відповідав ДСТУ.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Держспоживслужби в Запорізькій області.

У Семенівському закладі загальної освіти I-III ступенів Семенівської сільської ради Мелітопольського району виявлено невідповідність нормам ДСТУ вершкового масла, що використовувалося в приготуванні шкільного харчування в їдальні. Продукт, що поставляється в школу, виробляють в Житомирській області.

Замість заявлених виробником 73% змісту молочного жиру, в продукті виявлено 62,33% рослинних жирів.

Фахівцями управління безпеки харчових продуктів розпочато позапланові заходи з метою встановлення здійснюється подальше використання фальсифікованого продукту в приготуванні шкільних страв. Якщо буде доведено, що фальсифікат масла продовжують використовувати, відповідальних осіб очікують штрафні санкції.

Нагадаємо, в Запоріжжі, в районі ринку Анголенко, водій «БМВ» збив пішохода і протаранив чотири авто: «ВАЗ 2115», «ВАЗ 2106», «Mitsubishi Galant», що стояли на парковці. В результаті аварії постраждала жінка 1960 року народження. Її госпіталізували в лікарню з закритим переломом щиколотки.

Читайте також:

Під Бердянськом перекинувся позашляховик: загинула пасажирка авто, – ФОТО

У дитсадку Запорізької області, де отруїлися діти, виявили ряд порушень

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

5

Весельчак У2021-10-03 08:41:55
Вот он -- печальный итог всех «демократических» изменений в нашей стране ! Частная собственность и жажда наживы толкают "бизнесменов" на любые преступления, несущие реальную угрозу здоровью и жизни потребителя их "продукции". У-краинские "эффективные собственники" быстро взяли на вооружение европейские технологии фальсификации продукции и многочисленные способы обмана покупателей, даже те, что несут опасность для жизни и здоровья людей. В этом -- весь смысл так называемой "рыночной экономики" !
ЦеЭуропа2021-10-02 19:31:20
ГОСТы были при СССР. Сейчас каждый капиталист-монополист может сделать свои "правильные ГОСТЫ" и продавать продукты пиплу на своих условиях. "Рыночек порешает"....
Потрох2021-10-02 07:14:28
Вы в своем уме, мальчонка ЗеГигей? Студент намекает на отсутствие установленных стандартов пищевой промышленности в Украине.
ЗеГигей2021-10-01 16:38:27
Вам нужен ГУГЛЬ
студент2021-10-01 14:14:13
А можно узнать существующие т.н. ГОСТы современности, на что-либо?