USD: EUR:
... в Запорожье
В Мелітополі пограбували працівника телекомпанії

В Мелітополі пограбували працівника телекомпанії

На вулиці Університетській в місті Мелітополь двоє чоловіків напали на людину та пограбували її.

15 січня до Мелітопольського районного управління поліції звернувся житель 55-річний житель міста та повідомив, що став жертвою пограбування на вулиці.

Працівники поліції встановили, що потерпілий громадянин, який працює на місцевій телекомпанії, повертався з роботи додому. На нього раптово напали двоє чоловіків, які вдарили заявника по голові та відібрали  мобільний телефон Sony, після чого втекли.

Працівники групи реагування спільно з потерпілим на службовому автомобілі розпочали  відпрацювання території, прилеглої до місця злочину. Дії поліцейських дозволили в лічені хвилини вирахувати місцезнаходження  одного з правопорушників та доставити до районного управління поліції. Ним виявився місцевий мешканець 1992 року народження. В ході слідчих дій потерпілий впізнав нападника.

Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У чоловіка вилучено все викрадене майно. За даним фактом слідчим розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. На даний час поліцейські вживають заходи щодо встановлення місцезнаходження іншого правопорушника.


Читайте також:

В Запоріжжі біля «Січі» застрягла вантажівка: врятували водія

Де в Запорізькій області знаходяться пункти обігріву, — АДРЕСИ

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0