USD: EUR:
... в Запорожье
В Мелітополі побили підлітка: хлопця довелося госпіталізувати

В Мелітополі побили підлітка: хлопця довелося госпіталізувати

В Запорізькій області медики швидкої допомоги госпіталізували 15-річного хлопця.

Інцидент стався у місті Мелітополь, де на вулиці І.Алексєєва був побитий хлопець 15 років. На місці події працювала 1 педіатрична бригада.

Постраждалий отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, гематому лобної ділянки голови, закриту травму нижньої щелепи і був госпіталізований до лікарні.

Поліція розповідає, що 31 жовтня близько 16:30 до чергової частини Мелітопольського районного управління поліції надійшло повідомлення від мешканців одного з будинків на вулиці Івана Алексєєва у Мелітополі, які повідомили про бійку між підлітками. На місці події було направлено співробітників відділу реагування патрульної поліції, які припинили бійку. З підлітками інспектор профілактичну бесіду і заздалегідь встановив, що між хлопцями 17 та 15 років виник конфлікт. Під час спілкування старший із хлопців завдав легких тілесних ушкоджень молодшому за віком. Постраждалий звернувся по медичну допомогу до лікарні. Поліцейськими встановлено всіх учасників конфлікту. За цим фактом триває перевірка.


Читайте також:

Більше чотирьох тисяч жителів Запорізької області за добу вакцинувалися від коронавірусу

У Запоріжжі дітям до 18 років заборонили відвідувати ТРЦ без супроводу дорослих

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0