USD: EUR:
... в Запорожье
В Мелітополі крадії, тікаючи від поліції, потрапили в ДТП

В Мелітополі крадії, тікаючи від поліції, потрапили в ДТП

В Мелітополі правоохоронці отримали виклик про крадіжку з магазину. Поліцейські змогли оперативно встановити особи злочинців.

З приміщення магазину, в який злодії потрапили через розбиті двері, були викрадені гроші, документи, печатку та інше майно.

Для встановлення зловмисників оперативники переглянули відео з камер спостереження у районі скоєння злочину. Увагу поліцейських привернув автомобіль «LANCIA». Припустивши, що злодії пересуваються на ньому, працівники поліції відпрацювали прилеглі вулиці та виявили схожий автомобіль на одній з вулиць міста. 

Після сигналу правоохоронців зупинитися, водій автівки прискорив швидкість та  намагаючись втекти, скоїв зіткнення з іншим авто. В результаті ДТП ніхто не постраждав.

Підозрюваних, якими виявилися раніше судимі місцеві мешканці 1973 та 1992 років народження, затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмисникам повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Читайте також: Неправильно припарковані автівки принесуть бюджету Запоріжжя понад 900 тисяч гривень

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

0