USD: EUR:
... в Запорожье
У Мелітополі 14-річна ромська дівчинка народила дитину

У Мелітополі 14-річна ромська дівчинка народила дитину

Вчора, 12 січня, народила дитину одна з наймолодших породіль в історії мелітопольского пологового будинку – 14-річна дівчина, яка веде кочовий спосіб життя.

На всі розпитування медиків підліток не відповідає. Зветься вона по-різному – то Марією, то Софією, посилаючись на свою неграмотність, пише РІА-М. Доктора обурюються: всю вагітність дівчинка уникала відвідування акушера-гінеколога і сьогодні лікарям навіть невідомо, хто вона – документів у підлітка немає.

Медикам дівчина повідомила, що в Мелітополь вона з рідними приїхала з Донецької області. Численна рідня матусі вже доставляє медикам клопоту: провідувати ходять в палату юрбами, хамлять, не дотримуються елементарних правил перебування в стаціонарі. При цьому самих батьків породілля, як і батька дитини, ніхто в очі не бачив. Але ж матері підлітка потрібно оформити опікунство на новонародженого, оскільки її донька неповнолітня.

Лікарі б’ють на сполох: виписувати малюка, який народився вчора, просто нікуди, оскільки місце проживання мами дівчинки-породіллі невідоме. Нібито вона повинна приїхати з Одеси.

Читайте також: У Запоріжжі нарешті виписали двійнят та їх п’ятнадцятирічну маму, — ФОТО

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

0