USD: EUR:
... в Запорожье
У Мелітополі російські окупанти викрали журналістів місцевого медіахолдингу

У Мелітополі російські окупанти викрали журналістів місцевого медіахолдингу

Російські окупанти викрали журналістів мелітопольського медіахолдингу.

Про це повідомили на сторінці холдингу у Instagram.

«З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну редакція «МВ» постійно була на зв’язку з читачами, висвітлюючи події, що відбувалися у Мелітополі та регіоні, займаючи проукраїнську позицію. При засиллі ворожої пропаганди, яку активно насаджували окупанти з моменту появи в місті, було очікувано, що на журналістів та співробітників чинитимуть тиск. І сьогодні це сталося, – повідомили у медіахолдингу. – Додому до журналістів Юлії Ольховської та Любові Чайки, видавця Михайла Кумока, випускаючого редактора газети «Мелітопольські відомості» Євгенії Борян прийшли озброєні люди, забрали їх і відвезли невідомому напрямку. Росіяни намагаються досягти співпраці. Закликаємо керівництво міста та країни, колег із української та світової преси виступити на захист мелітопольських представників преси».

Сайт МВ (www.mv.org.ua) зазнав хакерської атаки і не працює.

Як вже повідомляв «Перший Запорізький», також у Мелітополі викрали голову Мелітопольської районної ради Сергія Прийму, співорганізаторку проукраїнських мітингів у Мелітополі Ольгу Гаймусову та  чоловіка депутатки Запорізької обласної ради. Їхня доля на даний момент не відома.

«Сім годин возили з мішком на голові»: мер Мелітополя розповів, як його тримали в полоні окупанти

Під Запоріжжям окупанти дві години обстрілювали село Кам’янське з «Градів», мінометів, танку та артилерії, – ФОТО, ВІДЕО


Читайте також:

У Запорізькій області українські захисники знищили колону російських окупантів та «затрофеїли» броньовик «Тигр», – ФОТО  

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0