USD: EUR:
... в Запорожье
У Мелітополі окупанти масово викрадають чоловіків призивного віку

У Мелітополі окупанти масово викрадають чоловіків призивного віку

В окупованому Мелітополі російські загарбники масово викрадають чоловіків призивного віку.

Про це міський голова Іван Федоров розповів сьогодні, 29 квітня, під час національного телемарафону.

«Раніше були викрадення бізнесменів та активістів, вони їх утримувавали у підвалах та в’язницях. Сьогодні окупанти перейшли до масового викрадення чоловіків призивного віку. Ще два тижні тому вони почали пропонувати їм вступати до збройних сил російської армії. А вже сьогодні викрадають на блокпостах і везуть у невідомому напрямку, – розповів Федоров. – Вони хочуть їх використовувати, як обмінний фонд, або, що гірше, як «гарматне м’ясо» під час воєнних операцій. Стає небезпечно, як на виїзді з Мелітополя, так і просто пересуватися містом та у Мелітопольському районі».

За словами мера міста, затриманих ув’язнених жителів Мелітополя та Мелітопольского району – і чоловіків, і жінок тримають у нелюдських умовах в одній камері.

«Насамперед, незрозумілі причини, чому саме їх затримують. Раніше викрадали ветеранів АТО, активістів, бізнесменів, правоохоронців. А зараз – саме цивільних людей. Чим вони заважають окупантам – незрозуміло», – зазначив Іван Федоров.

Також мер окупованого міста розповів журналістам про те, що російські окупанти масово вивозять зерно з тимчасово окупованих територій в сторону Криму, а також з 1 травня хочуть насильно ввести рублі.

У Дніпрорудному російські військові викрали двох британських волонтерів – Associated Press


Читайте також:

Окупанти після облоги Маріуполя перекинули сили на схід Запорізької області – голова ЗОВА

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram

6

Табаки2022-05-01 17:36:22
"А еще, они называли тебя земляным червяком" Хе-хе-хе.
Леся2022-05-01 06:16:23
Всі руські фашисти вже прокляті і будуть знищені,тварям і zвірям не ма місця на українській землі
Следователь2022-04-30 11:50:07
Пока Россия говорит,что борется якобы с нацизмом,которого в Украине не существует,сама же РФ набирает в армию массово таких нацистов,вот такой один из них контрактник из глубинки России Иван Клименко,служащий во второй гвардейской таманской мотострелковой дивизии РФ,грозится убивать женщин и детей,абсолютно всех украинцев,вырезая у них свастику на лбу,и мечтая уничтожить всю Украину до самого Львова,и стереть с лица земли,сейчас вот таких личностей контакты,ФИО,адреса,и круг общения установлены,и как доказательства фиксируются,и будут предоставляться в международном суде.
RYM$ky2022-04-30 07:11:00
Хорошо чистят освобожденные города списки СБУ само подкинуло русские разведчики работают. Так что рабочие руки будут с избытком и восстанавливать Донбасс
Ляля2022-04-30 00:06:17
Донбасс,а у вас разве есть суд в подвалах? А палачи носят мантию или так спортивный костюм на семейки сверху? Приговор пишите на туалетной бумажке,а козюля из носа вместо печати ставите?ахаха.
донбасс2022-04-29 22:59:23
"похищали ветеранов АТО"... Однозначно! Теперь они ссутся, срутся и плачут в ожидании Суда.