USD: EUR:
... в Запорожье
У Мелітополі двоє зловмисників з другого разу викрали авто

У Мелітополі двоє зловмисників з другого разу викрали авто

Подія трапилася вчора, 11 жовтня

В ніч з 10 на 11 жовтня двоє жителів Токмацького та Мелітопольського районів здійснили викрадення автомобіля ВАЗ-2108 в Мелітополі. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі України в Запорізькій області.

Спершу зловмисники розбили скло в ВАЗ-21124, який був припаркований біля одного з будинків по проспекту Богдана Хмельницького, й намагалися завести авто. Але їх злякав власник машини.

Другу спробу викрасти авто молоді люди вчинили на вулиці Вакуленчука. Ця спроба для них була більш успішною — “вісімку” їм, все ж, викрасти вдалося.

Однак “музика не довго грала”, і поліцейські знайшли викрадений автомобіль. Під час затримання за кермом ВАЗ-2108 перебував 23-річний раніше засуджений житель Токмацького району. Другого підозрюваного, яким виявився 27-річний житель Мелітопольського району, правоохоронці затримали в сусідньому, Приазовському районі.

Їх затримали в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Зараз поліцейські перевіряють їх причетність до інших викрадень авто в Мелітополі та районі.

Якщо їхню провину доведуть, автовикрадачам загрожує до 8 років позбавлення волі.


Читайте також:

У центральній частині Запоріжжя сталася ДТП за участю трьох машин, — ФОТО

0