USD: EUR:
... в Запорожье
В оселях 10–15 градусів: в окупованому Енергодарі не працює опалення та немає гарячої води

В оселях 10–15 градусів: в окупованому Енергодарі не працює опалення та немає гарячої води

В Енергодарі критична ситуація з опаленням та почастішали випадки викрадення атомників.

Про це в ефірі національного телемарафону «Єдині новини» розповів міський голова Дмитро Орлов.

«Ситуація в Енергодарі залишається критичною, бо в місті фактично немає опалення, оскільки ворог не дає запустити жоден з енергоблоків Запорізької АЕС. Іншого джерела для забезпечення централізованого опалення у нас немає. Гарячої води також немає. В оселях 10–15 градусів. В місті залишаються 15 тисяч мешканців», – розповів Орлов.

Крім того, окупанти частіше почали викрадати працівників Запорізької АЕС.

«За останній тиждень почастішали випадки викрадень працівників атомної станції, які не погоджуються підписувати контракти з фейковою компанією від «Росатома». Останні 2-3 дні таких випадків стало більше», – заявив мер Енергодару.

Як вже писав «Перший Запорізький», через брак персоналу окупанти не можуть запустити хоча б один енергоблок ЗАЕС, і обладнання станції через порушення режимів експлуатації, недотримання температурного режиму та зупин енергоблоків продовжує деградувати.

Російські окупанти спровокували кадровий голод на Запорізькій АЕС: заманюють великим підвищенням та влаштовують пенсіонерів


Читайте також:

На Запорізьку атомну станцію окупанти привезли персонал з російської федерації: місцевим колаборантам зменшили зарплатню та скасували відпустки

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0