USD: EUR:
... в Запорожье
У колонії під Запоріжжям ув'язнений займався шахрайством, продаючи неіснуючий товар, - ФОТО

У колонії під Запоріжжям ув'язнений займався шахрайством, продаючи неіснуючий товар, - ФОТО

39-річний злочинець не лише «продав» товари, вимагаючи передоплату, а й представлявся співробітником банку, і таким чином одержував доступ до карток довірливих громадян.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Запорізькій області.

Правоохоронці викрили діяльність 39-річного ув’язненого Вільнянської колонії. Чоловік на безкоштовній платформі оголошень розміщував повідомлення про продаж товарів або надання послуг, за отримання яких була потрібна часткова або стовідсоткова передоплата. Також шахрай, який відбував покарання за крадіжку, діяв і за схемою «вам телефонує служба безпеки банку». Під цією «маскою» він випитував у довірливих громадян їхні анкетні та банківські дані. Отримавши доступ до рахунків жертв, зловмисник заволодівав грошима та переводив їх на підконтрольні рахунки та номери телефонів.

Найближчим часом зловмиснику повідомлять про підозру. Наразі встановлюється коло осіб, які постраждали від шахрайських дій ув’язненого.

Нагадаємо, у Запоріжжі з понеділка три дні поспіль мінують усі навчальні заклади. Перші два дні дітей та персонал терміново евакуювали, але вчора вирішили евакуацію не проводити, оскільки останні перевірки показали, що вибухонебезпечні предмети спецслужби не знаходять. У зв’язку з цим у дитячих садках та школах посилили заходи безпеки.

Читайте також:

В Запорізькій області злочинці-рецидивісти вбили чоловіка будівельним степлером

У Бердянську під суд підуть працівниці турагентств, які продавали підроблені ПЛР тести

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

Θέμιδος2022-01-27 14:12:18
Та скоро він вже полиціянтом там назветься. "Милиция нас бережет", а поліція нас береже?