USD: EUR:
... в Запорожье
У міській лікарні Запоріжжя встановили автономну кисневу станцію, - ФОТО

У міській лікарні Запоріжжя встановили автономну кисневу станцію, - ФОТО

9-а міськлікарня стала однією з перших медустанов, яка отримала автономну кисневу станцію з контейнером для безперебійного забезпечення киснем хворих на ковід.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької облдержадміністрації.

Голова області разом із директором Департаменту охорони здоров’я Олексієм Кулінічем також вручили 9-й міськлікарні 10 кисневих концентраторів та 6 інфузоматів. Вони придбані коштом обласного бюджету.

Киснева станція в 9 міській лікарні – це одна з перших кисневих станцій, закуплена за рахунок держсубвенції. Загалом заплановано придбання за державний рахунок 13 кисневих станцій для закладів охорони здоров’я І та ІІ хвилі боротьби з COVID-19.

У Запоріжжі це міські лікарні №1,2,5,6,9 та 5 міська дитяча лікарня. А також лікарні в Мелітополі, Токмаку, Енергодарі, Пологах, Якимівці та Бердянську.

Нагадаємо, Державна комісія вирішила встановити з 30 грудня  «жовтий» рівень епідемічної небезпеки на території Запорізької області відповідно послаблять карантинні обмеження. Незважаючи на це, відвідувати громадські заклади можуть лише ті, хто отримав щонайменше одну дозу щеплення проти COVID-19 та має відповідний документ – «жовтий» COVID-сертифікат чи довідку.

Читайте також:

В Мелітополі відкрили сучасний спортивний комплекс із льодовою ареною за 155,5 мільйонів гривень, — ФОТО     

Рух вантовим мостом у Запоріжжі відкриють у січні 2022 року, – міністр інфраструктури

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0