USD: EUR:
... в Запорожье
Цими вихідними в Запоріжжі не змінюватимуть час комендантської години, але з'являться обмеження

Цими вихідними в Запоріжжі не змінюватимуть час комендантської години, але з'являться обмеження

АКТУАЛЬНО: У зв’язку зі складною ситуацією та необхідністю перебування в укриттях із слабким інтернетом, читайте оперативні новини сайту в нашому телеграм-каналі: https://t.me/onenews_zp.

Обмеження стосуватимуться лише відпочинку та прогулянок.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької міськради.

У суботу та неділю, 9 та 10 квітня, комендантська година розпочинатиметься о дев’ятій вечора і закінчуватиме о п’ятій ранку.

Магазини, аптеки та заклади сфери обслуговування працюватимуть у звичайному режимі. Громадський транспорт перевозитиме пасажирів за встановленим графіком.

Відповідно до рішення регіональної комісії ТЕБ та НС, відтепер і аж до моменту видання окремого розпорядження на території Запоріжжя забороняється відвідувати:

• зони відпочинку у лісах, лісових масивах, лісопаркових зонах, лісосмугах;

• парки (гідро-, луго-, лісопарки, парки культури та відпочинку, парки-пам’ятки, садово-паркового мистецтва, спортивні, дитячі, історичні, національні, меморіальні та ін.);

• рекреаційні зони, сади, сквери, прибережні зони водосховищ.

Раніше ми повідомляли, що Військовослужбовці Сил оборони контролюють ситуацію та продовжують стримувати збройну агресію російської федерації, знищуючи ворожу техніку, з якої окупанти обстрілюють цивільну інфраструктуру у населених пунктах та позиції українських захисників. Протягом минулої доби було знищено 12 осіб особового складу окупанта, один ворожий танк, чотири бойові броньовані машини, одну реактивну систему залпового вогню «Град», одну одиницю автомобільної техніки.

Читайте також:

У небі над Запоріжжям протиповітряна оборона збила три російські ракети

Під Запоріжжям російські окупанти вночі обстріляли будинки мирних людей у селі Магдалинівка, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0