USD: EUR:
... в Запорожье
В Енергодарі померла новонароджена дитина

В Енергодарі померла новонароджена дитина

Мешканка Енергодару минулих вихідних самостійно прийшла народжувати до акушерського відділу пологового будинку. Але під час пологів щось пішло не так.

Під час народження нової людини жінка втратила майже три літра крові, пише МедіаЦентр. Під час пологів дитина, на жаль, померла.

Зараз породілля знаходиться в тяжкому стані в Запорізькій лікарні. Породілля підключили до апарату ШВЛ: лікарі борються за її життя. Всі обставини трагедії наразі з’ясовуються.

Читайте також: У Запоріжжі підліток вкоротив собі віку, стрибнувши з недобудованого мосту, — ЗМІ

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

5

тут живу2020-06-01 14:46:56
это журналисты высасывают из пальца всякую дрянь...женщина в небольшом сроке поступила с кровотечением и отслойкой плаценты,плод был замерший меньше 1 кг.....уже борются только за жизнь женщины.Очень жаль,что тупорылых журнашлюшек пока не привлекают к админответственности поголовно за клевету,но не за горами.....
Наталья2020-05-26 18:38:16
Очень жаль ребёночка. Надеюсь с мамочкой будет всё хорошо. Неужели в нашей українській мові нет более подходящего слова для роженицы, чем породілля (среднего рода)?
Юлия2020-05-26 14:28:51
Сочувствую, это очень прискорбно....
Анатолій2020-05-26 13:01:44
Що за треш там відбувається? Нещодавно також померла й дитина, й породілля!
Валентина2020-05-26 10:48:28
В серпні минулого року так ледве не померла я...З сином тьху тьху все добре.На третю добу після кесаревого розтину відправили санавіацією до обласної реанімації,три внутрішні кровотечі,щоб не кричала кололи морфій.Тількі на третій день взяли кров на гемоглобін-28 був ... Тиждень реанімації,місяць реабілітації.Дітей нажаль більше вже не буду мати-видалили матку.Потім мені тількі сказали що з таким не жиють и надії були мізерні.