USD: EUR:
... в Запорожье
В Енергодарі помер працівник Запорізької АЕС, якого жорстоко побили російські окупанти

В Енергодарі помер працівник Запорізької АЕС, якого жорстоко побили російські окупанти

Вчора, 3 липня, в Енергодарі помер водолаз гідроцеху Запорізькоі АЕС Андрій Гончарук, якого жорстово побили російські окупанти.

Про це повідомив міський голова Дмитро Орлов.

«Кілька днів тому працівника атомної електростанції, досвідченого і професійного водолаза вкрай жорстоко побили окупанти. Від чоловіка вимагали пірнати в бризгальний басейн ЗАЕС, і після його відмови монстри в людському обличчі закатували Андрія Гончарука. З численними тілесними ушкодженнями в стані коми його було доставлено до лікарні міста Енергодар, – повідомив Орлов. – Але травми виявилися несумісними з життям і сьогодні він помер, так і не прийшовши до свідомості. Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким загиблого. Ми ніколи не забудемо і не пробачимо злочини, які коять окупанти та іх спільники-колаборанти в Енергодарі, на нашій українській землі!».

Нагадаємо, 29 червня, окупанти жорстоко побили водолаза гідроцеху ЗАЕС Андрія Гончарука. Потерпілого госпіталізували до місцевої лікарні з численними тілесними ушкодженнями.

Раніше повідомляли, що на Запорізькій АЕС рашисти готують серйозну провокацію. Зокрема вони мають намір звинуватити українських атомників у зберіганні зброї на території станції.

Тому, щоб зняти з себе відповідальність за здійснення актів ядерного тероризму, окупанти вдаються до силового примусу проти українських атомників. Наразі вони знущанням та тортурами змушують працівників гідроцеху станції вигадувати обґрунтування необхідності осушення цих басейнів для керівництва ЗАЕС та ДП НАЕК «Енергоатом».

В Енергодарі окупанти укріплюють позиції поряд із захопленою Запорізькою АЕС


Читайте також:

Стан розстріляного військовими рф працівника ЗАЕС важкий, але не критичний, – мер Енергодара

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0