USD: EUR:
... в Запорожье
В Енергодарі окупанти провели ротацію з дуже «цікавої причини»: «нові» рашисти агресивніші

В Енергодарі окупанти провели ротацію з дуже «цікавої причини»: «нові» рашисти агресивніші

Окупанти вирішили замінити частину своїх солдатів через те, що ті звикли до місцевих жителів і почали співчувати енергодарцям.

Про це пише телеграм-канал “Енергодар”.

“Поговарюють, що “нові” кадри більш агресивні, частина з них – бойовики так званих “Л-ДНР”. Ротацію ініціювало командування загарбників з кількох причин. Зокрема, їм стали відомі випадки “звикання” російських солдатів до місцевого населення та вияву співчуття” “, – йдеться у повідомленні.

Ще однією причиною для ротації, зазначають у соцмережах, стала недавня спроба ліквідувати голову окупаційної адміністрації міста Андрія Шевчика.

Раніше ми повідомляли, що на майданчику Запорізької атомної електростанції перебувають близько 500 окупантів. Вони розмістили там танки, «урал», бронетранспортери, вибухівку та зброю – все це створює небезпеку і не може бути поблизу атомних об’єктів.

Нагадаємо, 4 березня найбільшу атомну електростанцію Європи після важких боїв на вулицях міста Енергодара захопили військові сили Російської Федерації. Під час нічного штурму Запорізької АЕС загинули троє українських військових. Також було пошкоджено будівлі промислового комплексу станції.

Читайте також:

Опубліковано нові фото двогодинного ворожого обстрілу житлових кварталів Комишувахи

Після вибухів у Мелітополі колаборантка Галина Данильченко попросилась піти у відставку, – ЗМІ

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0