USD: EUR:
... в Запорожье
У Дніпровському районі Запоріжжя ремонтують фасади багатоповерхівок - ФОТО

У Дніпровському районі Запоріжжя ремонтують фасади багатоповерхівок - ФОТО

Днями верхолази розгорнули роботи за адресою вул. Трегубенко, 24, що в Дніпровському районі. Виконують герметизацію міжпанельних швів – закладають тріщини на фасаді будівлі.

Жителі дев’ятиповерхівки протягом останніх 6 років страждали від протікань в квартирах. Як наслідок – вогкість, грибок і мокрі шпалери. Будинок знаходиться в обслуговуванні керуючої компанії «Запорожремсервіс». За послуги з його утримання жителі сплачують згідно з тарифом 4,70 грн за квадратний метр. Виконує роботи підрядна організація. Орієнтовна сума ремонту сягне 50 тисяч гривень.

ЗЗа цією адресою працює бригада у складі двох верхолазів. Закінчити роботи планують протягом декількох днів. Гарантійний строк якості виконаних будівельно-монтажних робіт складає 5 років.

Загалом 80% житлового фонду нині потребує такого роду робіт. Паралельно гідроізоляційні роботи також тривають у Заводському районі за адресою вул. Євпаторійська, 2.

Як передає прес-служба мерії, компанія «Запоріжремсервіс» у межах міста обслуговує 1200 будинків у Заводському, Вознесенівському та лівобережній частині Дніпровського районів, а також кілька адрес на острові Хортиця і Запоріжжі Лівому.

0