USD: EUR:
... в Запорожье
У дитсадку Запорізької області серйозно постраждала маленька дитина

У дитсадку Запорізької області серйозно постраждала маленька дитина

У садку дівчинка отримала перелом ноги та травми голови, а вихователі замість того, щоб викликати «швидку», відправили дитину додому.

Про це повідомляє «Забор».

Інцидент, який зараз намагаються зам’яти у дошкільній установі «Віночок», що знаходиться в Пологах, стався 7 вересня. На 10-й день перебування дівчинки в яслах, мамі об 11.00 зателефонувала вихователька і заявила, що її дочка впала в альтанці та вдарилася головою, через що вона сильно плакала, тому її попросили забрати додому.

За словами мами, у місцевій лікарні дитину не хотіли обстежити і сказали, що у неї тільки забій, але її стан лише погіршувався. Коли батьки домоглися, щоб дівчинку перевели до Запорізької дитячої обллікарні, з’ясувалося, що у неї закрита черепно-мозкова травма, струс мозку та перелом ноги.

Мама не вірить, що її дочка могла настільки травмуватися після падіння в альтанки. Неофіційно їй повідомили, що дитина впала у садку з другого поверху, при цьому жінка не розуміє, як це сталося, якщо ясла знаходяться на першому поверсі.

Як розповідає мати дівчинки, інцидент всіляко намагаються зам’яти, оскільки на те, що трапилося, не реагують у місцевій поліції, мерії, а в садку пропонують вирішити питання «без шуму».

Постраждала дівчинка провела у гіпсі 1,5 місяця, а від місцевої міськради сім’ї виплатили 4 тис. грн матеріальної допомоги. Батьки мають намір звернутися до суду.

Нагадаємо, у Запоріжжі суд виніс вирок виховательці дитячого садка «Еврика», з чиєї вини 4-річна дитина випала з вікна другого поверху. Жінка пішла на прогулянку з вихованцями, а хлопчика залишила одного у групі. Мама постраждалої дитини попросила суворо не карати виховательку, оскільки хлопчик зараз добре почувається.

Читайте також:

У Запоріжжі посилили заходи контролю за дотриманням правил карантину, – ФОТО, ВІДЕО

У Запоріжжі зґвалтували 6-річну дівчинку: підозрюваному загрожує 15 років тюрми

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0