USD: EUR:
... в Запорожье
У центрі Запоріжжя п’яний водій BMW розбив 10 авто, – ФОТО

У центрі Запоріжжя п’яний водій BMW розбив 10 авто, – ФОТО

Вчора ввечері у центрі Запоріжжя п’яний водій влаштував декілька ДТП та розбив 10 авто.

Про це повідомляють у патрульній поліції Запорізької області.

Учора ввечері, 11 жовтня, патрульні отримали виклик про ДТП на перехресті вулиці Української та проспекту Соборного. Прибувши на місце пригоди до патрульних звернувся водій автомобіля Lexus, який повідомив, що невідомий громадянин, керуючи транспортним засобом BMW здійснив зіткнення із його автомобілем та поїхав з місця ДТП.

Внаслідок чого автомобіль LEXUS здійснив самовільний рух та зіткнувся з автомобілями: BMW, що їхав попереду, ЗАЗ LANOS, DACIA та автомобілем HUNDAI. В результаті транспортні засоби отримали механічні пошкодження, травмованих не було.

Після цього на вулиці Поштовій 29-річний водій BMW, який поїхав з місця попереднього ДТП, в’їхав e Volkswagen, Opel, Hyundai, Volkswagen Passat, Mazda 6.

Під час спілкування у порушника патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Керманич погодився пройти огляд у визначеному законом порядку на місці, результат позитивний – 1.88 проміле.

На водія BMW охоронці порядку склали адміністративні матеріали за порушення правил дорожнього руху, втечу з місця ДТП, а також керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

Транспортний засіб BMW тимчасово затримали та помістили для зберігання на спеціальний майданчик.

Житель Запоріжжя отримав шість років тюрми за торгівлю метадоном


Читайте також:

Під Запоріжжям чоловік влаштував стрілянину, щоб повернути сина

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0