USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі стався вибух побутового газу у житловому будинку: є жертви, – ФОТО

У Запоріжжі стався вибух побутового газу у житловому будинку: є жертви, – ФОТО

У Запоріжжі стався вибух побутового газу у житловому будинку 

Близько 4 години ранку в Олександрівському районі стався вибух побутового газу в квартирі на другому поверсі чотириповерхового будинку – за адресою вулиця Франка, 43. Одна людина загинула, двоє постраждалих витягли із зони небезпеки на ношах.

На місці події з самого ранку працюють бійці ДСНС, Національна поліція, спеціалісти управління вибухотехнічної служби ГУНП та ГУ ДСНС України у Запорізькій області, представники обласної на міської влади.

Евакуйовано мешканців 24 квартир. Для них обладнали пункти обігріву.

Розгорнуто штаб з ліквідації наслідків надзвичайної події, який очолює начальник Управління з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Запорізької міської ради Віктор Закальський. Місцевими органами влади надається допомога постраждалим мешканцям та вирішується питання щодо тимчасового розселення.

Як повідомив виконуючий обов’язки міського голови Анатолій Куртєв, люди, які залишилися без даху над головою, будуть тимчасово переселені в готель на вулиці Сталеварів. О дев’ятій ранку проведуть нараду, на якій оперативно розроблять алгоритм подальших дій.

Оперативну інформацію про мешканців будинку, розташованого за адресою вул. Франка, 43, що постраждав від вибуху, можна дізнатися за номером +3 8 098 254 55 44.

За даним фактом слідчим управлінням Національної поліції у Запорізькій області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.270 Кримінального кодексу України.


Читайте також:

Маршрутник у Запоріжжі скоїв ДТП та поїхав геть, – ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0